Ενημέρωση για το Central Texas Lawn για το Φθινόπωρο 2020 | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

2
Ενημέρωση για το Central Texas Lawn για το Φθινόπωρο 2020 |  Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

Γεια σας Φθινόπωρο – είμαστε σε πλήρη εξέλιξη, καλωσορίζουμε με χαρά τις πιο χαμηλές θερμοκρασίες που φέρνετε! Για μήνες έχουμε αγκαλιάσει τη μοναξιά, λοβό, κατακτήσαμε τη μέτρηση των έξι ποδιών για να βρούμε το „σημείο μας“ κοινωνικής απόστασης. Οι ακυρώσεις, τα κλεισίματα, τα δημόσια πράγματα που πρέπει και δεν πρέπει, όλα μας ανάγκασαν να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε ήδη… η ανάμνηση μετέτρεψε σεβασμό για την ελευθερία και την ειρήνη που κυριολεκτικά βρίσκεται στις αυλές μας.

Καθώς απολαμβάνετε το μικρό σας κομμάτι στο Central Texas – θέλουμε το γκαζόν σας στα καλύτερά του, έτσι έχουμε συγκέντρωσε πληροφορίες από την ομάδα των ειδικών μας έτσι θα ξέρετε τι να περιμένετε.

Προσφέρουμε μερικά μπόνους που δεν θέλαμε να χάσετε, ένα ειδικό τμήμα που εξαλείφει τις κοινές φθινοπωρινές ατάκες και τις συγκεκριμένες συμβουλές για την εποχή!

Εδώ είναι τι καλύπτουμε στο Ενημέρωση Central Texas Lawn – Φθινοπωρινή Έκδοση:

  • Υγεία γκαζόν: Μέχρι τον πυρήνα
  • Lawn-Gevity: The Green Guarantee
  • Winning the War: Weed and Fungus -Free

Αφήστε πίσω τις ανησυχίες σας και αφήστε μας να σας βοηθήσουμε να ερωτευτείτε το γκαζόν σας αυτό το φθινόπωρο.

Schreibe einen Kommentar