Ζιζάνια παντού: Ακολουθεί η ενημέρωση για το γκαζόν στις αρχές της άνοιξης | Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

0
Ζιζάνια παντού: Ακολουθεί η ενημέρωση για το γκαζόν στις αρχές της άνοιξης |  Λίπανση, έλεγχος ζιζανίων, περιποίηση χλοοτάπητα και γκαζόν Austin

Δύο ήπιοι χειμώνες στη σειρά σημαίνουν ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΖΙΖΑΝΙΑ.

Γεια σας φίλοι, ο Λουκάς και η Μαρία εδώ!

Με αυτόν τον τρελό καιρό, θέλαμε να σας δώσουμε ένα Ενημέρωση γκαζόν στο Central Texas.

Εδώ είναι αυτό που βλέπουμε

Όταν οι χλοοτάπητες είναι κυρίως αδρανείς, υπάρχει λιγότερος ανταγωνισμός για θρεπτικά συστατικά και, δυστυχώς, τα ζιζάνια το εκτιμούν αυτό! Συνήθως, θα έχουμε μερικά δυνατά παγώματα κάθε χειμώνα… αλλά αυτός ο δεύτερος ζεστός χειμώνας στη σειρά έχει επηρέασε εκθετικά τον αριθμό των ζιζανίων στην περιοχή.

Αυτές οι θερμότερες θερμοκρασίες του εδάφους έχουν προκαλέσει νωρίτερα βλάστηση, έτσι, ακόμα κι αν λάβατε γκαζόν προεμφάνιση το φθινόπωρομια πιο ζεστή εποχή όπως αυτή, σημαίνει ότι τα επεμβατικά ζιζάνια θα έχουν περισσότερες πιθανότητες μάχης.

Λαοί με κατεστραμμένο ή περιοχές που πλήττονται από την ξηρασία στο γκαζόν τους πιθανότατα θα δουν ακόμη μεγαλύτερη διείσδυση ζιζανίων.

Εδώ είναι τι κάνουμε

Τον Φεβρουάριο, οι πελάτες μας για λίπανση γκαζόν και έλεγχο ζιζανίων θα λάβουν:

  • Ένα αναζωογονητικό, γεμάτη θρεπτικά συστατικά του γκαζόν να πρασινίσει το γκαζόν σας
  • θεραπείες κηλίδων για όλα τα ζιζάνια, ώστε να μην καλύπτουμε το γρασίδι σας με ζιζανιοκτόνο
  • Παρακολούθηση εκχυλισμάτων…δεδομένου του ήπιου χειμώνα προβλέπουν μια ακίδα σε αυτά τα καταστροφικά παράσιτα
  • Παρακολουθώντας οποιοδήποτε φθινοπωρινές καφετιές ουλές καθώς θεραπεύονται με νέα ανάπτυξη

Τι μπορείς να κάνεις

Εκτός από το Emerald’s υπολογισμένη λίπανση και συνεχής συντήρηση ζιζανίωνεδώ είναι μερικοί άλλοι τρόποι για να εξασφαλίσετε ένα υγιές, πράσινο γκαζόν:

Κούρεμα – Ήρθε η ώρα για την πρώτη άνοιξη! Ένα καλό χαμηλό θερισμό πρέπει να κάνει θαύματα. Σε αυτή τη φωτογραφία, μπορείτε πραγματικά να δείτε πώς το γρασίδι είναι έτοιμο να ξυπνήσει (σημειώστε πώς φαίνεται στα αριστερά μετά την κοπή).

Πότισμα – Αυτή την εποχή του χρόνου, χρησιμοποιήστε το εποχιακό σκηνικό στο κιβώτιο άρδευσης και ρυθμίστε σύμφωνα με τις μέσες ημερήσιες υψηλές θερμοκρασίες….50 βαθμοί = 50% = ½ ίντσα νερού την εβδομάδα.

Όπως πάντα, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας βοηθήσουμε να ξεπεράσετε όλες τις προκλήσεις του καιρού και του εδάφους που θα σας ρίξει το Central Texas! Απλά κάντε κλικ παρακάτω…

Schreibe einen Kommentar