Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν με το CritterCoin

Οι μαθητές μπορούν να κερδίσουν με το CritterCoin

September 20, 2022 0 Von admin

Το CritterCoin είναι η πρώτη λύση θετικών παρεμβάσεων και υποστήριξης συμπεριφοράς K-20 (PBIS) για τη μόχλευση Houses και NFTs. Διατίθεται δωρεάν για πάντα σε μαθητές και καθηγητές.

Με το CritterCoin, τα σχολεία ταξινομούν τους μαθητές σε Σπίτια, στη συνέχεια οι δάσκαλοι δημιουργούν τρισδιάστατα νομίσματα προσαρμοσμένης επωνυμίας για να ανταμείψουν τους μαθητές με πόντους για θετικές συμπεριφορές. Οι εκπαιδευτικοί αναγνωρίζουν τις θετικές συμπεριφορές όπως συμβαίνουν απονέμοντας νομίσματα σε μαθητές σε πραγματικό χρόνο. Τα νομίσματα μπορούν να ανταμείψουν την προσπάθεια, τα επιτεύγματα, τη συμμετοχή και πολλά άλλα.

Κάθε νόμισμα που κερδίζει ένας μαθητής αυξάνει το υπόλοιπο πόντων του στο CritterCoin Reward Store και συνεισφέρει στη βαθμολογία του House. Οι μαθητές στο σπίτι με την καλύτερη βαθμολογία κάθε εβδομάδα κερδίζουν αυτόματα συλλεκτικά ψηφιακά Critters τα οποία μπορούν να μετατρέψουν σε NFT στο blockchain Avalanche.

Προσβάσιμο στον ιστό και μέσω εφαρμογών Android ή Apple σε κινητές συσκευές, το CritterCoin προσφέρει ενσωμάτωση ClassLink, παρέχοντας εύκολη εγγραφή στα σχολεία και επιτρέποντας στους μαθητές να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους χωρίς σύνδεση ή email.

Το CritterCoin, το οποίο κυκλοφόρησε το 2022 από τον καινοτόμο τεχνολογίας K-20, RedCritter, χρησιμοποιείται ήδη από εκατοντάδες σχολεία και χιλιάδες μαθητές σε όλο τον κόσμο.

Μια premium έκδοση προσφέρει πρόσθετα χαρακτηριστικά, όπως:

  • Data Insight για ανάλυση των κατανεμημένων σημείων, σύγκριση της προόδου από γύρο σε γύρο και προβολή δεδομένων χρήσης.
  • Houses Εμφάνιση για μετάδοση ενημερωμένων συνόλων σημείων σε μια μεγάλη οθόνη σε κοινόχρηστους χώρους.
  • Πρόσβαση γονέων για να δώσει στους γονείς μια εικόνα της προόδου όλων των μαθητών τους και να ενσωματώσει κίνητρα μάθησης μετά το σχολείο. και
  • Δυνατότητα σάρωσης για να επιτρέπουν στους δασκάλους να δημιουργούν κωδικούς QR που μπορούν να σαρώσουν οι μαθητές για να λάβουν νομίσματα.

«Είμαστε περήφανοι που είμαστε οι πρώτοι που προσφέρουμε ψηφιακά συλλεκτικά νομίσματα και NFT για να ενθαρρύνουμε τη θετική συμπεριφορά», δήλωσε ο Mike Beaty, Διευθύνων Σύμβουλος της RedCritter. «Την τελευταία δεκαετία, το RedCritter έχει αναπτύξει 24 πατέντες edtech για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της κοινότητας των εκπαιδευτικών μας. Η αποστολή μας με το CritterCoin είναι να χρησιμοποιήσουμε αυτές τις συναρπαστικές νέες τεχνολογίες για να δώσουμε σε αυτούς τους εκπαιδευτικούς έναν δωρεάν και εύκολο τρόπο να ενθαρρύνουν τη θετική συμπεριφορά στην τάξη και τις σχολικές αξίες».

Για να μάθετε περισσότερα ή να εγγραφείτε δωρεάν, επισκεφτείτε CritterCoin.com.